Брусилівське районне управління ГУ Держпродспоживслужби в Житомирській області
20 Березня, 2020 р., 19:58
Вимоги до керівників підприємств ЖКГ всіх форм власності:
11 Березня, 2020 р., 17:45
В Україні з 2017 року триває поетапний обов’язковий перехід на систему управління безпечністю харчових продуктів – НАССР (міжнародно визнаний метод виявлення та управління ризиками, пов’язаними із безпечністю харчових продуктів).
19 Лютого, 2020 р., 10:03
З серпня 2019 року відбулося введення в дію Закону України «Про інформацію для споживачів харчових продуктів», який було розроблено за участю фахівців Держпродспоживслужби та експертів Проекту Європейського Союзу «Вдосконалення системи контролю безпечності харчових продуктів в Україні».